Lid worden van de enige en leukste Haagse studenten voetbalvereniging

Ben jij op zoek naar een nieuwe voetbalclub in studentenstad Den Haag, waar oog is voor voetbal én gezelligheid? Dan ben jij bij HVV Football Factory (Football Factory Campus Den Haag) aan het juiste adres! Wij staan voor gezelligheid, feesten en activiteiten, maar ook voor voetbal op niveau, sportieve uitdagingen op het veld en op het tv-scherm en sportieve activiteiten zoals een jaarlijks toernooi in China. Ben je nog niet overtuigd? Neem contact met ons op en train mee met één van onze teams! Hopelijk tot snel.

 

Type Lidmaatschap

 

Let op: vanaf augustus kun je je inschrijven voor het seizoen ’22/’23

 

alleen Trainen?
€125

Wil jij enkel doordeweeks meetrainen en niet in het weekend meedoen met wedstrijden, dan is dit pakket beschikbaar voor jou. 

Volledig Lid / Alumni
€235

Wil jij trainen en wedstrijden spelen in de competitie van de KNVB? Kies dan voor dit pakket. Dit pakket bestaat uit: KNVB-lidmaatschap en training.

Ben je Alumni? Kies dan ook voor dit pakket om als volledig KNVB lid ingeschreven te staan!

Blijf je maar een half jaar?
€125

Weet je bij voorbaat dat je maar een half jaar lid kunt worden? Neem dan een abonnement voor een half jaar!

Toelichting lidmaatschap

HVV Football Factory is een studentenvoetbalvereniging die is aangesloten bij het Universitair Sportcentrum van Leiden. 

USC ondersteunt de vereniging met goedematerialen voor trainingen en wedstrijden en zorgt dat er een sportlocatie beschikbaar is.

We hebben een mooie clubkantine en zijn inhuizig bij Duindorp SV waar over het algemeen altijd iemand aanwezig is en waar ook in de late uurtjes nog leuke activiteiten georganiseerd worden.

We zijn een echte studentenvereniging met een studentenbestuur en commissies. Er worden activiteiten georganiseerd zoals borrels, samen kijken en deelname aan verschillende toernooien. Wil jij je meer inzetten voor de club? Laat het ons dan weten via het contactformulier of spreek een van de bestuursleden aan op de club!

Vragen? Stel ze gerust!

Stuur een mail naar het bestuur en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Club Sponsors