Lid worden van de enige en leukste Haagse studenten voetbalvereniging

Ben jij op zoek naar een nieuwe voetbalclub in studentenstad Den Haag, waar oog is voor voetbal én gezelligheid? Dan ben jij bij HVV Football Factory (Football Factory Campus Den Haag) aan het juiste adres! Wij staan voor gezelligheid, feesten en activiteiten, maar ook voor voetbal op niveau, sportieve uitdagingen op het veld en op het tv-scherm en sportieve activiteiten zoals een jaarlijks toernooi in China. Ben je nog niet overtuigd? Neem contact met ons op en train mee met één van onze teams! Hopelijk tot snel.

Aankondiging:

Type Lidmaatschap

alleen Trainen?
€50

Wil jij enkel doordeweeks meetrainen en niet in het weekend meedoen met wedstrijden, dan is dit pakket beschikbaar voor jou.

Volledig Lid / Alumni
€200

Wil jij trainen en wedstrijden spelen in de competitie van de KNVB? Kies dan voor dit pakket. Dit pakket bestaat uit: KNVB-lidmaatschap en training.

Ben je Alumni? Kies dan ook voor dit pakket om als volledig KNVB lid ingeschreven te staan!

Blijf je maar een half jaar?
€100

Weet je bij voorbaat dat je maar een half jaar lid kunt worden? Neem dan een abonnement voor een half jaar!

Toelichting lidmaatschap

LVV Football Factory Campus Den Haag, oftewel HVV Football Factory is een studentenvoetbalvereniging die is aangesloten bij het Universitair Sportcentrum van Leiden. Het voordeel hiervan is dat je als student een voordelig sportabonnement bij het USC, voor maar een klein bedrag per jaar  extra je kan aanmelden bij onze voetbalvereniging.

Elk team wordt voorzien van goede materialen voor trainingen en wedstrijden.

We hebben een mooie clubkantine en zijn inhuizig bij Duindorp SV waar over het algemeen altijd iemand aanwezig is en waar ook in de late uurtjes nog leuke activiteiten georganiseerd worden.

We zijn een echte studentenvereniging met een studentenbestuur en commissies die activiteiten organiseren zoals borrels, het jaarlijkse Fifatoernooi en altijd een traditioneel clubweekend. Wil jij je meer inzetten voor de club? Laat het ons dan weten via het contactformulier of spreek een van de bestuursleden aan op de club!

Vragen? Stel ze gerust!

Stuur een mail naar het bestuur en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Club Sponsors