Lid worden van de enige en leukste Haagse studenten voetbalvereniging

Ben jij op zoek naar een nieuwe voetbalclub in studentenstad Den Haag, waar oog is voor voetbal én gezelligheid? Dan ben jij bij HVV Football Factory (Football Factory Campus Den Haag) aan het juiste adres! Wij staan voor gezelligheid, feesten en activiteiten, maar ook voor voetbal op niveau, sportieve uitdagingen op het veld en op het tv-scherm en sportieve activiteiten zoals een jaarlijks toernooi in China. Ben je nog niet overtuigd? Neem contact met ons op en train mee met één van onze teams! Hopelijk tot snel.

 

Let op!  Voor de eerste helft van seizoen 2021/2022 zitten alle teams vol. Wil je toch graag meedoen? Tot de winterstop kun je wel met ons meetrainen, maar zal je tot na de winterstop moeten wachten met wedstrijden spelen. Bij genoeg interesse schrijven we dan een nieuw team in voor de tweede helft van de competitie. Schrijf je voor nu in als trainend lid.

Membership type

Just training with us?
€50
If you just want to train with us during the week, and not play games in the weekend, then this subscription is for you.
Volledig Lid / Alumni
€200 (VOL)

Wil jij trainen en wedstrijden spelen in de competitie van de KNVB? Kies dan voor dit pakket. Dit pakket bestaat uit: KNVB-lidmaatschap en training.

Ben je Alumni? Kies dan ook voor dit pakket om als volledig KNVB lid ingeschreven te staan!

Let op!  Voor de eerste helft van seizoen 2021/2022 zitten alle teams vol. Wil je toch graag meedoen? Tot de winterstop kun je wel met ons meetrainen, maar zul je tot na de winterstop moeten wachten met wedstrijden spelen. Bij genoeg interesse schrijven we dan een nieuw team in voor de tweede helft van de competitie.

Staying only half a year?
€100
Do you already know you can only stay with us for half a year? Choose this subscription for half a year.

 

Elaboration membership

LVV Football Factory Campus Den Haag, oftewel HVV Football Factory is een studentenvoetbalvereniging die is aangesloten bij het Universitair Sportcentrum van Leiden. Het voordeel hiervan is dat je als student een voordelig sportabonnement bij het USC, voor maar een klein bedrag per jaar  extra je kan aanmelden bij onze voetbalvereniging.

Elk team wordt voorzien van goede materialen voor trainingen en wedstrijden. 

We hebben een mooie clubkantine en zijn inhuizig bij Duindorp SV waar over het algemeen altijd iemand aanwezig is en waar ook in de late uurtjes nog leuke activiteiten georganiseerd worden. 

We are a true student association with a student board and commissions that organize activities like club parties, a club weekend or FIFA tournaments. Do you want commit to the club? Let us know through the contactform or talk to one of the boardmembers at the club!

Questions? Ask them!

Send an email to the board and we’ll get back to you as soon as possible

Club Sponsors