HVV Football Factory

Heren Zondag 4
2020-2021

Trainingsrooster

Elke woensdag 19:30 – 21:00

Dit team speelt hun wedstrijden op zondag in de reserve vijfde klasse. Optioneel wordt er ook getraind op vrijdag 19.30 uur.

Over dit Team

Zondag Overlords 4

Zondag Overlords 4 is een vriendenteam opgericht in 2017 door Lucas Seewald, mede-oprichter, samen met Pieter van Schie van de Haagse Football Factory. Wat begon als Haags team in Leiden in 2017, ontpopte zich in een team vol talent en plezier in Den Haag. Het enige wat de heren van dit team nog beter kunnen dan voetballen, is feesten met elkaar. Het oneindige plezier van dit internationale gezelschap vindt altijd plaats, zowel op als naast het voetbalveld!

Het Team

Coach: Lucas Seewald

Noah van Meekeren
Keeper

Stan Licher
Verdediger

Brady van Marwijk (C)
Verdediger
Eli Jong
Verdediger
Tom Eelkema
Verdediger
Ruben Kok
Verdediger

Daan Verhoeven
Middenvelder

Sjoerd Verbeek
Middenvelder

Lukas van Rijn
Middenvelder
Noah Weinberg
Middenvelder
Mees Goeting
Middenvelder
Milan van Meekeren
Middenvelder

Stef Daniel
Aanvaller

Frank Helleman
Aanvaller

Milo Bik
Aanvaller
Jelle Kremers
Aanvaller
Jonne Staal
Aanvaller
Thomas Coret
Aanvaller

Wil je ook mee voetballen? Schrijf je in —>

Ben jij op zoek naar een nieuwe voetbalclub in de mooiste studentenstad van Nederland, waar oog is voor voetbal én gezelligheid? Dan ben jij bij L.V.V. Football Factory, Campus Den Haag, oftwel HVV Football Factory aan het juiste adres! Wij staan voor gezelligheid, feesten en activiteiten, maar ook voor voetbal op niveau, sportieve uitdagingen op het veld en op het tv-scherm en sportieve activiteiten zoals een jaarlijks toernooi in China. Ben je nog niet overtuigd? Neem contact met ons op en train mee met één van onze teams! Hopelijk tot snel.

Liever meevoetballen in Den Haag? Ga voor meer informatie naar hvvfootballfactory.nl